Dilip Singh: “Khushi is een keerpunt in mijn leven geweest”

Dilip is een briljante student, die dankzij Khushi uitgroeide tot wat hij nu is. Dilip volgt op dit moment een bacheloropleiding farmacie aan een gerenommeerde universiteit voor medische wetenschappen. Hij heeft net het eerste jaar voor zijn graad gehaald.

De 19-jarige Dilip Singh kwam in 2004 bij Khushi, toen hij elf jaar oud was. Hij had grootse dromen: hij wilde toen al dokter of apotheker worden. Als kind herinnert hij zich hoeveel mensen in zijn dorp in bittere armoede leefden, zonder toegang tot medische zorg of medicijnen. Deze problemen op het gebied van gezondheidszorg veranderden de loop van zijn leven. Zijn familie trok van een arm dorp in Bihar naar Rishikesh, op zoek naar een beter leven. Dilip is de enige zoon uit een gezin moeder Suman , vader Prashad en zijn vier zussen.

Dilip: “Khushi is een springplank voor me geweest en heeft me op alle mogelijke manieren geholpen. Ik ben wie ik nu ben, dankzij de begeleiding en de eindeloze mogelijkheden die Khushi en het team mij hebben gegeven, zoals de geweldige scholing en verrijkende buitenschoolse activiteiten tijdens mijn lagere schooltijd, de middelbare school en nu aan de universiteit. Ik kan niet vaak genoeg mijn dankbaarheid tonen aan Khushi en alle sponsoren die me financieel hebben ondersteund om mijn doel te bereiken. Ik heb hierdoor zoveel successen kunnen behalen. Zonder Khushi zou ik vandaag niets zijn, het betekende een keerpunt in mijn leven. Door ’s avonds bij Khushi te helpen bij het serveren van het eten en door de jongere generatie te begeleiden help ik nu op mijn beurt andere kinderen. “